Website jmgrondwerken.nl online

Joey Mullink is in 2019 gestart met zijn eigen onderneming: JM Grondwerken, gespecialiseerd in grondverzet, straatwerk en riolering. In de zomer van 2020 verzorgde hij bij mij thuis de afkoppeling van de hemelwaterafvoer en de aanleg van infiltratiekoffers. Bovendien heeft hij een nieuwe oprit bestraat met gebakken klinkers. Tijdens de schaftmomenten ontstond het idee voor de website, wat een aanvulling zou gaan worden op Facebook: het belangrijkste kanaal voor hem tot dan toe.  

0
Read More

Website ecdd.eu online

De website van de Energiecoöperatie Duurzaam Doetichem U.A. is online. In deze energiecoöperatie produceren inwoners van Doetinchem e.o. zonne-energie, zonder zonnepanelen op hun eigen dak. De coöperatie plaatste hun installatie op het dak van Prakticon. 

0
Read More

Website Viritec online

Viritec BV is een jong bedrijf uit Toldijk (Gelderland) waar mensen met jarenlange technische ervaring garant staan voor een nieuwe visie op grondwaterbehandeling en –(water)zuivering. De website van Viritec staat sinds vandaag online.

0
Read More

Nieuwe editor in WordPress

De meeste websites die ik maak maken gebruik van het systeem WordPress. WordPress heeft onlangs een belangrijke update uitgerold, waarin een geheel nieuwe teksteditor gebruikt wordt. De handleidingen die ik heb verstrekt om berichten en pagina’s aan te maken of te wijzigen zullen daardoor niet meer kloppen. Als je behoefte hebt aan een update van je handleiding laat het dan weten. Ook het eenvoudig om de oude editor weer terug te zetten.

0
Read More

Bye bye groene slotjes

Google stopt in haar browser Chrome met het weergeven van groene slotjes voor veilige websites. Dit betekent niet dat al die websites ineens onveilig zijn. Google vindt dat veilige websites de nieuwe standaard zijn. Google stapt daarom over op het waarschuwen voor websites die niet veilig zijn. Veilige websites hebben een zogenaamd SSL-certificaat. Heeft jouw website nog geen SSL-certificaat neem dan contact op, dan kan ik dit voor je aanvragen.  Meer informatie vind je in dit artikel op Nu.nl

0
Read More

Energized by Kramp

Samen met AGEM heeft Kramp een duurzaam bedrijfsproject opgezet waarbij werknemers kunnen participeren. Op één van de bedrijfspanden worden honderden zonnepanelen geplaatst. Deelnemende werknemers delen in de opbrengst. De website is te bezoeken via: http://energizedbykramp.nl

0
Read More

Website Biozon live

Biozon is een project van AGEM, waarbij stortgas van de voormalige vuilstort De Langenberg in Zelhem via een gasturbine wordt omgezet tot stroom. Bewoners van Zelhem en omliggende plaatsen kunnen in dit project participeren. De website is te bezoeken via https://biozon.nu.

0
Read More