Hummeloseweg Open
 Bezwaar maken, hoe pak ik dat aan?

  1. Wilt u bezwaar maken, maar heeft u moeite met het formuleren van uw bezwaarschrift? Dan kunt u hieronder een voorbeeld-brief downloaden;
  2. Voeg in de brief eventueel zelf argumenten toe of haal argumenten weg die niet op u van toepassing zijn;
  3. Vergeet niet om zelf uw naam, adres en handtekening onder de brief te zetten;
  4. Bij de kassa van de SPAR in Hummelo zijn gratis voorgedrukte en voorgefrankeerde enveloppen verkrijgbaar. De caissière doet uw brief direct voor u op de post. Let op: dit kan tot uiterlijk zaterdag 22 oktober 2016!
Download hier de concept bezwaarbrief.docx
(al 568 mensen gingen u voor!)


Veel gestelde vragen

Wat gaat de Gemeente Bronckhorst nu precies doen?
Download hier de officiële publicatie en download hier het concept-Verkeersbesluit met daarin de overwegingen van de gemeente.

Ik gebruik een eigen envelop, waar moet ik die heen sturen?
Gemeente Bronckhorst
t.a.v. College van Burgemeester en Wethouders
Postbus 200
7255 ZJ Hengelo (Gld)

Ik heb zelf geen printer, wat nu?
Bij de SPAR in Hummelo liggen voorgedrukte exemplaren van de brief. U moet hier nog wel uw naam, adres en handtekening met pen op invullen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik maakt is het natuurlijk niet mogelijk om argumenten in de brief toe te voegen of te verwijderen. Wilt u dit toch, neem dan contact op met Epco Frentz: 06-15256920.

Ik heb buren of bekenden die niet met de computer kunnen werken, hoe kunnen zij bezwaar maken?
Wellicht kunt u hen ondersteunen. Lukt dit niet, neem dan contact op met Epco Frentz: 06-15256920.

Wie zitten er achter dit initiatief?
Epco Frentz uit Hummelo is initiatiefnemer van de online-petitie en de Facebook-groep. Bij het opstellen van de voorbeeld-brief en deze pagina zijn verder betrokken: Frans Jansen (SPAR), Herbert Minkhorst (bewoner), Niels Gosselink (bewoner), Theo Lucassen (Dorpsraad) en Jan Klein Kranenburg (bewoner). Allen zijn belanghebbende, als bijvoorbeeld forens, maar vooral als inwoners van Hummelo die zich zorgen maken over de bereikbaarheid en daarmee de leefbaarheid van dit mooie dorp!

Wat kan ik nog meer doen?
U kunt (net als meer dan 700 anderen) de online petitie ondertekenen. U kunt uw buren, vrienden en kennissen wijzen op dit initiatief en ze aansporen om ook bezwaar te maken. Tegelijk kan het ook helpen om na te denken over maatregelen die wél acceptabel zijn, de gemeente heeft aangegeven hier behoefte aan te hebben.

Hoe volg ik de ontwikkelingen?
Op Facebook is een community aangemaakt, waarin regelmatig updates verschijnen.

Ik heb nog een andere vraag...
Stuur dan een e-mail naar f_epco@hotmail.com.